Οδηγός ποιότητας


Οδηγός αυθεντικότητας και ο τρόπος να καταλάβετε μια τσάντα απομίμηση

  • Πρέπει να γνωρίζεται ότι τις τσάντες της καινούργιας συλλογής δεν θα τις βρείτε σε απομίμηση γιατί οι εταιρείες λόγο της συνεχόμενης αλλαγής  των υφασμάτων και των υλικών τους, καθιστούν αδύνατη την γρήγορη αντιγραφή τους με συνέπεια οι ψεύτικες τσάντες να είναι πολύ παλαιοτέρα μοντέλα που διαφέρουν κατά πολύ από τις αυθεντικές στο σχέδιο και στην ποιότητα.
  • Ξεκινήστε τον έλεγχο από την εξωτερική πλευρά της τσάντας για να βεβαιωθείτε ότι οι ραφές είναι σφιχτές και άψογες. Πρόχειρες ραφές που δεν είναι σφιχτές ή δεν ταιριάζουν με το χρώμα του προϊόντος είναι μια ένδειξη  απομίμησης.
  • Ελέγξτε το υλικό τις τσάντας/πορτοφολιού, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου στο εξωτερικό μέρος της τσάντας καθώς και τα φερμουάρ. Όλα τα γνήσια προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας.  Αν το εξωτερικό λογότυπο και τα φερμουάρ είναι κατασκευασμένα από φτηνά υλικά είναι ένα δείγμα απομίμησης . 
  • Κοιτάξτε μέσα στη τσάντα για να ελέγξετε την επένδυση. Μια αυθεντική τσάντα θα είναι επενδυμένη πάντα με ύφασμα συνήθως βαμβακερό ή παρόμοιο ύφασμα άψογης ποιότητας. Πολλές ψεύτικες τσάντες δεν έχουν καθόλου επένδυση στην εσωτερική πλευρά τους και όταν έχουν φόδρα συνήθως κατασκευάζονται με μια λεπτή, φθηνή επένδυση από ύφασμα που είναι σχεδόν διαφανές και έχει σαθρή και χαρτώδης αίσθηση στην αφή. Προσοχή κάποιες αυθεντικές τσάντες ιδίως οι καλοκαιρινές που το σχέδιο τους το επιβάλει μπορεί να μην έχουν εσωτερική επένδυση όπως είναι οι τσάντες παράλιας.
  • Ελέγξτε την ετικέτα στο εσωτερικό τις τσάντας, ή την έλλειψη της. Όλες οι τσάντες σχεδιαστών έχουν ραμμένη ετικέτα στο εσωτερικό τους, η ετικέτα συνήθως βρίσκεται λίγο κάτω ή λίγο πάνω από την εσωτερική τσέπη του φερμουάρ της τσάντας όπου και αναγράφεται το λογότυπο τις εταιρείας. Οι ψεύτικες τσάντες γίνονται φτηνά και γρήγορα, και οι περισσότεροι κατασκευαστές τους δεν ξοδεύουν το χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται για να ράψουν στο εσωτερικό ετικέτα. Προσοχή η χώρα προέλευσης δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο γνησιότητας.
  • Επίσης όλες οι αυθεντικές τσάντες συνοδεύονται από το εξωτερικό ταμπελάκι με το λογότυπο τις εταιρείας που αναγράφει τον οδηγό & το χρώμα της κάθε τσάντας.