Καλοκαίρι & Μόδα


  Άνοιξη - Καλοκαίρι - Βάλε χρώμα και … φαντασία


Μετά από μια μακρά περίοδο “ξηρασίας”, όπου τα κύρια χρώματα στις πασαρέλες όλων των designers ανά τον κόσμο ήταν τα ψυχρά λευκό, γκρι, μαύρο αλλά και τα ανάλαφρα pastels, ήρθε η ώρα που ο τροχός της μόδας γυρίζει. Η χρωματική παλέτα εμπλουτίζεται και ανθίζει κυριολεκτικά, περισσότερο από ποτέ! Τα έντονα χρώματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και ανεβάζουν τη διάθεσή μας!

 Και που αλλού θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα η νέα τάση… στα φορέματα, φυσικά.

 Αυτή την Άνοιξη, οι σχεδιαστές ανεβάζουν το θερμόμετρο της μόδας και προτείνουν cocktail και evening φορέματα σε χρώματα που μαγνητίζουν. Φλογερά κόκκινα, juicy πορτοκαλί, electricblue και φούξια είναι κατά κύριο λόγο αυτά που ξεχώρισαν. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, με μεγάλα floral σχέδια, με έντονες ρίγες ή χωρίς, με πουά patterns, όλα φέτος είναι μέσα στο παιχνίδι!
Η τάση που κυριάρχησε πιο έντονα, σαν μια νέα πρόταση, είναι το αποκαλούμενο colorblock. Αυτό το καλοκαίρι, μην διστάσεις να συνδυάσεις δύο ή ακόμη και τρία έντονα χρώματα μαζί. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και μην πέσεις στην παγίδα του “δεν ταιριάζουν χρωματικά” μεταξύ τους. Φέτος όλα επιτρέπονται. Είδαμε φορέματα να συνδυάζουν το πορτοκαλί με το φούξια και το πράσινο, το cobalt μπλε με το κίτρινο και το μωβ αλλά και ριγέ patterns σε μπλε-άσπρο ή σε κόκκινο-άσπρο να σετάρονται με το πράσινο και το έντονο ροζ.

Άφησε, λοιπόν την ανεβασμένη ανοιξιάτικη διάθεσή σου να σε καθοδηγήσει και εντυπωσίασε με έντονα και χαρούμενα χρώματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη!Επιμέλεια Κειμένου: Ρούλα Αδαμοπούλου